Hoe werkt angst (bij kinderen)? Film met uitleg hoe je van de angst afkomt!

By 30 oktober 2019Blog
Hoe werkt angst (bij kinderen)? hoe overwin je angst?

Hoe werkt angst bij kinderen? Hoe komt het dat de vermijding van de angst steeds groter wordt? Oplossingen worden uitgelegd om de angst te overwinnen!

Ik leg het graag aan jullie uit! In gesprekken met ouders en kinderen teken ik dit altijd uit, dat maakt het gewoon een stuk duidelijker. Dus kijk het filmpje hieronder voor de volledige uitleg.

 

Hoi, ik ben Merel. Ik ben opgeleid tot Psycholoog Kind en Jeugd en ik raak over dit onderwerp eigenlijk nooit uitgepraat. Door mijn blogs help ik jou om samen met je kind lastige situaties op te lossen, om zo je kind (nog meer) te laten stralen! Ik doe dit het liefste op een speelse (en serieuze) manier met een hoop tekeningen, positiviteit en humor. Daarnaast ben ik kinderboeken en opvoedboeken fan en deel ik graag over gelezen boeken mijn mening.